06 de març 2007

El Corsario Negro

Títol: El corsario negro
Autor: Emilio Salgari
Il·lustracions: Ballestar
Editorial: Bruguera
Gènere: Aventura
Idioma: Castellà
Pàgines: 406
Edat recomanada: A partir de 10 anys

Aquest llibre va d’un pirata de molt bona reputació que vivia a les Illes Tortuga. Ell es volia venjar d'un espanyol que havia decidit executar els seus dos germans. Lluitava contra els espanyols sense perdre cap batalla.
Un dia va decidir desembarcar a Cartagena, on havien executat els seus germans i els tenien penjats a la plaça, davant el palau on vivia aquell home. Va baixar en una barca fins a la platja amb tres homes. Van esperar que es fes de nit per entrar a Cartagena.
Allà es va trobar un negre amb uns músculs immensos. De sobte, els van atacar dos guàrdies. El corsari va clavar l’espasa a un i el negre va colpejar l’altre amb una branca. Van entrar a Cartagena i van matar els tres guàrdies que hi havia. El corsari va despenjar els seus germans i els va llençar al mar.
I el seu enemic, l'espanyol? El podrà matar o haurà de marxar a corre-cuita? Si ho vols saber, llegeix-te’l, t’agradarà.
Aquest llibre no utilitza paraules gaire complicades, em va enganxar molt. El llibre era del meu pare, però me'l va donar. M’agrada perquè té intriga i t’explica tots els detalls. El recomanaria a tota la gent que els agradin els llibres d’aventures.

0 comentarios: