25 de gener 2007

Nou servei de Google

Des de fa uns dies tenim un altre servei de Google, les alertes, com ja teníem el Gmail, el calendari, els grups, les pàgines personals, aquest Blog que ara llegeixes i d’altres.
Les alertes serveixen perquè Google t’enviï les novetats que troba sobre el tema que li demanes. Això sí, només les novetats, no el que ja té.
Utilitzem aquesta eina com una ajuda per fer els treball de naturals. Dues o tres setmanes abans, triem el tema del pròxim treball. Aleshores posem l’alerta i demanem que ens faci un e-mail amb la informació una vegada per setmana. Quan només en falta una per començar el tema, li demanem a Google que ens enviï les novetats cada dia.
Això dura fins l’última setmana del treball. En aquell moment, podem eliminar l’alerta perquè ja tenim tota la informació.
Les alertes són molt útils per fer els treballs. Això no vol dir que no haguem de buscar nosaltres gens d’informació, hi pot haver webs i llibres que ens podem ajudar molt.
A partir d’ara, més o menys a la meitat d’un treball, ja triarem el tema del següent i posarem en marxa les alertes que ens interessin.

0 comentarios: