31 de gener 2007

El barri dels Magraners

El barri dels Magraners és gran i molt bonic. La escola també és gran i al costat hi ha un solar on juguen a petanca. Hi ha dos forns de pa, una biblioteca, dues o tres botigues que venen material per l’escola, dos bars, dues botigues de roba, un videoclub, una carnisseria ... Hi ha tres camps per jugar a futbol.
El pati de l’escola està dividit en dos bocins, una meitat per a que juguin els grans i una altra per als petits. També les classes estan dividides en tres zones, una on estan els nens des de primer fins a sisè, una altra des de p3 fins a p5, i a l’altra, els de la guarderia. A l’escola de Magraners és fa classe de francès.
A l’escola hi ha molts professors. El vigilant viu a l’escola amb la seva dona, que fa de cuinera al menjador. Al costat dret hi ha un poliesportiu on fan gimnàstica i, al seu costat, les piscines. El professor de gimnàstica és el director de l’escola, però ara n’hi ha un de nou.
Els nens que hi ha a l’escola tots son diferents, alguns venen d'Equador, uns altres venen del Carib o d'Àfrica ... Però gairebé la majoria són de Magraners. Els nens que viuen a Lleida i van a l’escola de Magraners tenen l’autocar i el menjador gratis.
Al barri hi ha gent jove i gent gran. Al carrer les persones s'hi poden estar perfectament. Tots els que viuen allà és coneixen. A la tarda van al parc, grans i petits. Les persones grans hi van a passejar amb els seus gossos i els petits van a jugar. També hi ha un descampat per anar en bicicleta. Hi ha una placeta davant de la biblioteca i una altra davant de la carnisseria.

0 comentarios: