02 d’abril 2007

Et recomano aquest llibre

Títol: El cas del Pare Noel
Autor: Joachim Friedrich
Traducció: Ferran Vila
Il·lustracions: Mikel Valverde
Gènere: Aventures i enigmes
Editorial: Edebé
Pàgines: 238
Col·lecció: Quatre amics i mig

Charly & Company, una colla de nens que van a la mateixa classe, es creuen uns grans detectius. Són en Charly, el cap de la colla, en Frederic, que li diuen Fred, en Ravenet, un nen bastant tranquil i l’Estefi, la germana d’en Ravenet, l’única noia de la colla i la més "normal".
Aquests, ja havien resolt un cas, i a l’Estefi li havien regalat un joc per a l’ordinador molt interessant que, segons explica ella, els ajudarà molt a apendre sobre detectius.
La tarda de l’u de desembre havien quedat per anar a probar aquell joc a casa dels germans Ravenet i Estefi. En Charly portava la Coca-cola i, en Fred les patates i en Preciós, que és el gos.
Tot estava a punt quant aquest feia serollets, és a dir, estava plorant, i tots van saber per què quan va fer pipí damunt la màquina. La primera reacció de la nena va ser bona, però quan es va possar la pantalla negra va estar a punt de matar-lo. El cas era què s’havia espatllat. La resta van pensar que seria just ajuntar tots els diners de les seves guardioles, ja que els pares no hi estaven disposats. La reparació costava tres-cents euros, i ells no en tenien ni per començar.
Després de pensar una bona estona i decidir que havien de buscar feina, la van trobar als magatzems Hurting. Es tractava de disfressar-se d’àngels cada dia, però només dues persones, i s’ho van anar turnant. Havien d’aguantar, el que feien era recitar poemes, perquè s’acostava Nadal, a tota aquella gent que li tocaven premis en una mena de ruleta que tenien al costat. No estaven sols, també hi havia un nan de jardí, i Pares Noel.
En aquell lloc tot era una mica estrany, els vestidors, la gent ... Tan estrany que van començar a passar desastres. Després de passar unes dues setmanes, en Charly & Company van começar a actuar, van notar què allò no era normal. Fins i tot hi havia gent què es dedicava a possar productes no pagats a la jaqueta del Charly mentre estava treballant, i és clar, l’alarma sonava.
Això va ser així fins que un dia es va posar la policia pel mig. És interessant eh ... doncs si penses així, llegeix-te’l, estic segura què t’agradarà.

0 comentarios: