05 de juny 2014

Excursió a Miravet i a Benifallet

El dia 28 de maig, vam anar a una excursió a Benifallet i a Miravet. Vam marxar a les vuit del mati, vam anar amb un mini bus de trenta places. Durant el camí vam mirar la pel·lícula de CODY BANKS 2, a mi no em va agradar gaire però la veritat és que no la vam mirar gaire perquè parlàvem i ens ho passàvem molt bé, vam estar aproximadament 2 hores per arribar a Benifallet. Abans d’arribar vam parar a una benzinera a esmorzar, quan vam arribar a Benifallet vam anar directament a les coves. Allà ens va atendre una noia molt simpàtica que es deia Mònica. Ens va explicar que hi havia 4 coves però nosaltres només vam entrar a dos: “ “Del dos” i la “Meravelles”.
Primer vam entrar a la cova del dos i allí ens van explicar que es deia així perquè tenia dos entrades i/o sortides. Aquesta cova no era massa gran però era molt bonica.
Després vam anar a la cova “Meravelles”. Aquesta era més gran que la cova “Del dos”. Tenia més sales: la dels llapis, l’auditori i la de la música.
La sala dels llapis es deia així perquè del sostre en penjaven moltes estalactites en forma punxeguda com els llapis.

Després vam anar a la sala de l’auditori, allà ens van explicar que es deia així perquè tenia forma d’auditori, tenia dos gurs, que eren com una mena de llacs.

En aquesta sala ens van explicar com es deien algunes formacions que hi havia: macarró, que per dins estava buit.; estalactita, era com un mineral que sortia del sostre; un altre del quals no recordo el nom era el mineral 
que sortia del sòl; bròquil, eren com unes rodonetes.



Tot seguit vam anar a la sala de la música, va ser impressionant, la Mònica ens va fer tancar els ulls i va fer música, em va encantar.

Tot seguit vam anar amb barca, quan vam arribar ens vam asseure en uns bancs que hi havia, i miràvem el paisatge mentrestant la Mònica ens explicava coses.

Quan vam arribar vam anar a dinar, però de sobte es va ficar a ploure i vam anar a un refugi (rentadors) que hi havia molt a prop. Els professors es ficaren  sota d’un arbre, perquè havien de parlar de les seves coses. Però de sobte es va sentir un tro que ens va espantar i  els professors van venir corrents.

Com que plovia molt, ens vam quedar una bona estona al “refugi”, al cap d’una estona fins i tot va pedregar. Quan la pluja es va afluixar vam anar a l’autobús i vam anar al castell de Miravet, en teoria havíem de passar pel pas de barca, però com que plovia no ho vam poder fer. Com que anàvem amb un mini bus, vam anar amb autobús al castell, on estava programat anar-hi a peu.

Quan vam arribar ens van donar un tríptic on estava tot el castell explicat i  anàvem llegint cada cop que arribàvem al lloc. Les coses més importants estaven marcades amb números. Com que estava plovent i el castell era descobert, vam anar bastant de pressa, quan vam acabar van anar directament a l’autobús i cap a casa.

De la tornada cap a casa vam mirar la peli de Manolito Gafotas. Era molt divertida. A mi la tornada se’m va passar volant, vam arribar a Albesa més aviat del previst.


Va ser una excursió molt divertida, encara que va ploure ens ho vam passar “bomba”.

0 comentarios: