06 de juny 2014

Trobada esportiva

El dia 8 de Maig de 2014, els alumnes de 5é i els de 6é, vam fer una excursió a Balaguer que es fa cada any. Anàvem amb grups i jo anava amb l’Anaïs, amb el Manuel, l’Alex i l’Eloi, (no teníem a ningú de 5è) i nens d’altres escoles. L’Anaïs, el Manuel, l’Alex, l’Eloi i jo érem del primer grup, i el primer grup anava primer a la piscina.

Primer va manar a canviar-nos, i quan vam arribar a la piscina ens van fer tirar de diferents maneres i nedar. Després els monitors ens vam deixar 10 minuts per a jugar amb pilotes, paletes, pulbois i tirar-nos pel trampolí. Quan vam acabar ens vam canviar, ens vam assecar el cabell i vam menjar una mica.



Després ens tocava anar cap a “dodgeball”. El dodgeball consisteix en matar als de l’equip contrari i quan els mates a tots guanyes. Vam jugar al dodgeball normal, al doctor dodgeball i al dodgeball traïdor.  
També vam anar a bàsquet i allí hi havia el nostre professor d’educació física, el Xavier. Allí ens van repartir en 6 grups i vam jugar quatre partits de cinc minuts. Quan vam acaba bàsquet ens vam trobar amb dos nenes de la classe: la Laia i la Chanez. Els hi vam dir adéu i vam anar a bàdminton.

A bàdminton ens vam ficar en parelles, i no podíem anar amb gent del nostre poble, i jo anava amb una nena que es diu Ariadna. Si eres molt bo, havies de anar al costat de la paret i si no ho eres gaire al costat de la porta. Com que jo i l’Ariadna no en sabíem gaire ens vam ficar al costar de la porta.

Després  vam anar a futbol, era l’ultima cosa. Ens van repartir en quatre grups. Vam fer dos partits, els que guanyaven jugaven contra els que perdien.

Quan vam acabar tots de fer les activitats que ens tocaven vam dinar al camp de futbol. Després vam jugar dins del camp fins a les 3:45 i quan vam arribar al col·legi vam jugar al pati fins a les 4:30.

0 comentarios: