12 de juny 2014

Caminada a Lleida

El dia 18 de maig a les set del matí, el meu pare, el meu germà, jo i també alguns amics i els seus pares, vam anar a Lleida a caminar, i la caminada es deia “la marxa per la Pau de Lleida”. Tots els participants, havíem de portar un quilo de menjar per donar al banc d’aliments. Hi havien diferents caminades, la nostra era la més llarga, anàvem en representació del continent Africà.

Quan vam arribar a Lleida, vam donar el  menjar que portàvem i vam anar  recollir les nostres samarretes. Quan ens tocava, vam pujar a un autobús, que ens va portar fins a Vilanova de la Barca. Quan vam arribar, ens van donar una rosa i una bosseta per a guardar-hi sorra que havíem d’agafar pel camí. La rosa, ens la vam penjar a la motxilla, i la bosseta a la butxaca. Jo, anava amb l’Ester, la Irene, la Tresa i la Paula. Al final vam acabar amb una noies molt simpàtiques que es deien Carolina i Cristina, eren germanes, la gran era la Cristina, que té 34 anys i la Carolina (que preferia que li diguéssim Carol) en té 19. Elles portaven dos gossos, un de gran i un de petit, el gran es diu Shira i el petit Luna. 

Quan vam arribar a Lleida, ens vam ficar les samarretes que ens havien donat al principi, i vam agafar una globus que flotaven que ens van donar, i quan tots vam acabar de buidar la bosseta de sorra els vam deixar anar tots alhora. Ens ho vam passar tots molt bé encara que arribéssim molt cansats a casa.

0 comentarios: