12 de juny 2014

Excurcsó a Benifallet i Miravet

El dia 28 de maig vam anar d’excursió a Benifallet i Miravet. A les 8 del matí havíem d’estar a davant del col·legi. Vam marxar i, abans d’anar cap a Benifallet, vam passar per Benavent a buscar el professor de 5è, l’Eduard. Hi havia dos hores de camí, així que vam ficar la pel·lícula CODY BANKS 2. Gairebé no la mirava ningú perquè estàvem o dormint o parlant i cantant. Jo anava amb la Laia, i anàvem quasi bé al darrere de tot. 

Vam parar a esmorzar en una benzinera i jo vaig fer alguna fotografia. Després vam tornar a pujar a l’autobús, i vam anar cap a Benifallet. Quan vam arribar a les coves ens vam trobar amb la nostra guia, que es diu Mónica. Primer  vam anar a la cova del dos, i ens va explicar que es deia cova del dos perquè tenia dos entrades, vam entrar i els professors ens van fer una fotografia. Després vam anar a la cova meravelles i vam anar a la sala que s’anomenava sala dels llapis. Després vam anar a la sala de l’auditori, on es formava una capa damunt de l’aigua que feia que les parets es fessin més altes. I finalment vam anar a la sala de la música, que la Mónica, amb el seu  anell va picar a unes estalagmites que estaven buides per dins i quan picaves feia soroll.

Després vam sortir, i vam quedar que ens trobaríem a la barca. Quan vam arribar a la barca, vam pujar a la part de davant i ens van explicar moltes coses durant tot el camí d’anada. De tornada vam estar jugant perquè ja no explicaven res.

A l’hora de dinar ens vam quedar a un parc que hi havia, però va començar a ploure i vam haver de refugiar-nos en un vell safareig. Quan va parar una mica de ploure vam pujar a l’autobús. No vam poder anar amb pas de barca perquè estava plovent, i ens hauríem mulllat. Vam anar al castell de Miravet. El nostre professor d’educació física va ser el nostre guia, i anàvem tots amb paraigües perquè plovia. Vam arribar a casa abans del previst, havíem  d’arribar més tard de les 7:30 vam arribar a les 6:15.

0 comentarios: