05 de juny 2014

Trobada esportiva

El dia 8 de maig de 2014, els alumnes de cicle superior  de diferents escoles vam anar a Balaguer a fer una trobada esportiva.

Hi havien més de deu escoles i entre elles hi havien:la nostra, l’escola Alfred Potrony de Tèrmens, la Z.E.R. del Romaní, la del Jonc i moltes escoles més.

Jo anava al grup 1 juntament amb la Roser, l’Anaïs, l’Àlex i el Manuel i uns companys del futbol: el Pere, el Miquel, l’Edgar...

El nostre grup va començar a la piscina, allí ens vam posar la gorra de bany i després vam entra a la zona de la piscina. La piscina era coberta; primer ens vam ficar amb fila i ens vam tirar de diferents maneres i després vam tenir deu minuts lliures per a fer "el ruc" per allí.

Després vam anar al pavelló i allí primer vam fer dodgeball, que és un joc que consisteix en el següent: primer es fa un camp de més o menys 10x5 i a la meitat s'hi col·loquen  uns cons, després es fan dos grups i cada grup es col·loca a cada extrem de pista. Després, quan el monitor toca el xiulet, tots es fiquen a córrer per a agafar les pilotes, desprès es retrocedeix fins  arribar  a l’extrem i llavors es pot llançar la pilota. Quan toques  algú, surt del camp i per a poder salvar-lo has d’agafar una pilota que hagi tirat un de l’altre equip i si l’agafes abans  que toqui al terra estàs salvat.

Desprès vam jugar a bàsquet. L’últim esport a què vam jugar al pavelló va ésser bàdminton.
Finalment vam anar al camp de futbol i vam fer uns partidets. Nosaltres vam arribar a la final però ens van vèncer.

Desprès de jugar a futbol, ja vam anar a dinar i desprès de dinar vam fer una mica el ruc per allí.

I això ha estat una petita explicació del que va passar el dia de la trobada esportiva.

0 comentarios: