12 de desembre 2011

Real Madrid Vs F.C.Barcelona

El dia 10 de Desembre del 2011, es va disputar el partit entre el Real Madrid i el F.C.Barcelona. Un clàssic del futbol espanyol, entre els dos millors equips d’Europa. El partit va començar a les deu de la nit. Abans de començar el partit, José Mourinho i Josep Guardiola es van donar la mà.

I després de això, arrencar el partit. La primera  pilota va ser pels blancs, però ràpidament la va recuperar el Barça. Però als vint-i-sis segons de joc, Víctor Valdés, s’equivoca al fer la passada a Abidal, i la regalar al Madrid; els blancs recuperaren la pilota, Di María xutar, però la pilota li acabar als peus de Ozïl, l’Alemany, va fer una molt bona assistència a Karim Benzema, i el Francès, no perdonar davant la porteria de Valdés.

El Barça va tenir una mica de control de la pilota, però el Madrid pressionava molt bé, i robava la pilota amb comoditat als homes de Guardiola. El partit estava molt obert, perquè un dels dos equips podia marcar en qualsevol moment.

Al minut ‘’26’’ de la primera, Xabi Alonso, el centrecampista Espanyol, va veure la primera targeta del partit, després d'una dura i estranya falta sobre l’argentí, Leo Messi.

Un minut més tard, Alexis, va veure la segona targeta del partit, aquesta vegada pel F.C.Barcelona, després de una falta semblant, a la de Leo Messi, anteriorment.

Tres minuts més tard, Messi, arrencar des de el mig del camp, veu al Xile desmarcat per la dreta, l’Argenti li fa la passada, Alexis, s’acosta a la frontal, finalment, xutar, i arribar el primer del Barça, al minut trenta de partit.
Els minuts anaven passant, i el Barça, començava a està mes còmode al partit, després de uns llargs minuts de pressió, i falta de concentració.

Uns quants minuts més tard, Pepe, fa una falta a Alexis, que l’àrbitre sanciona amb falta. Messi, va a reclamar la targeta groga, i l’àrbitre, se’n cansar, i li treu la targeta groga.

Finalment, van afegir un minut, però en tot cas, no va passar res més, així que l’àrbitre, va xiular el final de la primera part, empat al Bernabéu.
Després de una primera part molt apassionant, segur que els entrenadors van parlar amb els jugadors, per donar-los-hi instruccions i estratègies durant el descans.
Van passar els quinze minuts de descans, i els jugadors, sense retràs, van saltar de nou al terreny de joc.

Només començar la segona part, el Real Madrid, es va acostar a la porteria de Valdés, i Gerard Piqué va veure la targeta groga.

I el Barça va concedir una falta a la frontal de l’àrea. Cristiano Ronaldo, va ser l’encarregat de xutar la falta, el portuguès va xutar però Víctor Valdés la va aturar sense problemes.

Al minut ‘’53’’, Xavi Hernández va xutar des de fora de l’àrea, Marcelo la tocar amb el peu i va desviar la trajectòria de la pilota. Casillas no va poder fer res per evitar el gol, que significava el 1-2 a favor dels Barcelonins.

Pocs minuts més tard, el Madrid va treure un home de refresc, va marxar Ozïl, i en el seu lloc va entrar Kaká. També hi van haver dos targetes grogues, una per Lass Diarra i l’altra per Pepe. Els blancs van tornar a fer un altre canvi, va marxar Lass i va entrar en el seu lloc Sami Khedira.

Un minut després, Leo Messi, va tenir una gran ocasió de gol, l'argentí va fer un xut col·locat al pal, però Iker Casillas va ficar la mà per impedir el gol. També la va tenirCristiano Ronaldo sol a l’àrea, davant de Valdés, l portuguès la va enviar fora.

Al minut 66 de la segona part, després d'una gran centrada del Brasiler Dani Alves, Cesc Fabregas va rematar de cap amb poc angle, però amb molta precisió, la pilota va acabar entrant a la porteria dels blancs.

Uns pocs minuts més tard, Sergio Ramos, fer una dura entrada sobre Messi que l’àrbitre sancionar amb targeta groga.
Els minuts anaven passant i el Barça tenia cada vegada més a prop la victòria. El Barça va fer dos canvis: va marxar Cesc Fabregas i va entrar Seydou Keita, i també va marxar Alexis Sánchez ien el seu lloc va entrar David Villa.

El Barça va tenirel control de la pilota, i el Madrid tenia una ocasió de tant en tant.

Finalment, vam arribar al final del partit, 1-3, victòria del Barcelona, que puja al primer lloc de la classificació, ja que necessitava els tres punts per anar davant del Madrid.