12 de desembre 2011

A l’escola s’haurien de manar més deures? O bé ja n’hi ha prous o fins hi tot se'n haurien de manar menys?

Fer els deures, ha estat una de les coses que has de fer si vas a l’escola. Hi ha raons per les quals fer més deures està bé, però també n’hi ha unes quantes que diuen tot el contrari:

Fer els deures és una cosa imprescindible per a les persones, ja que no només ens ajuda a practicar més, sinó que també ens ajuda a que el nostre cervell no desconnecti mai; i la quantitat de deures que fem es correcta.

Per altra banda, els deures són una manera de perdre temps, no només perquè ja treballem a l’escola, sinó també perquè a vegades, per culpa dels deures, no ens queda temps lliure pel que volem fer nosaltres; crec que la quantitat de deures que fem és molt elevada, i que n’hauríem de fer menys.

La meva conclusió final, és que és bo fer deures, ja que ens ajuda a que el nostre cervell no desconnecti mai, però no em sembla gaire bé que a vegades ens posin tants deures que quan acabem, no tinguem temps lliure. I la quantitat de deures que fem està bé, moderada (ni molta quantitat, ni poca quantitat).

0 comentarios: