09 de desembre 2011

Tintín: El secret de l'unicorn

Steven Spielberg és un director de cinema molt bo, està fent moltes pel·lícules extraordinàries, i una de elles que va tenir molt d’èxit va ser E.T. El extraterrestre.

Aquest any, Steven Spielberg ha fet una nova pel·lícula d’un personatge de dibuixos animats: Tintin, acompanyat del seu fantàstic gos, en Milú.

L’aventura comença quan jove que es diu Tintin, estava en un mercat on en una de les parades hi havia una maqueta de caravel·la, anomenada l’Unicorn.



Tintin la va comprar, va anar a la seva casa i la va deixar damunt d’un prestatge.
Pel carrer, anaven caminant els dos germans, Hernàndez i Fernàndez, no son del tot idèntics però costa molt d’identificar-los, i de sobte passa un senyor i intenta robar la cartera a un dels germans.

Tintin va sortir per veure que passava i quan va tornar, la caravel·la ja no hi era.

Però abans en Milú i un gat es van esgarrapar i mossegar i van fer caure la caravel·la, al seu interior hi havia un missatge per desxifrar. Llavors, l’enemic que li va intentar robar la caravel·la li va contar que no hi havia una sola caravel·la, sinó que n’hi havia tres.

Tintin i els seus companys han de trobar el tresor que li pertanyia al capità Haddock. Durant el viatge passen milers d’aventures i trampes per aconseguir desxifrar el missatge secret.

La meva opinió és que és una bona pel·lícula per anar a veure amb la família.

Us la recomano!

1 comentarios:

Guillem Jové Abad
Diu ...

Després de llegir aquest text, tinc ganes de veure la pel·lícula.