09 de desembre 2011

Text Argumentatiu

Hi ha molta gent que es pregunta: S’han de posar més deures per casa? O menys? O potser ja està bé amb els que hi ha? Aquí us deixaré uns arguments a favor i en contra sobre aquests aspectes.

A favor: S’haurien de manar més deures a l’escola, perquè així els nens aprenen més coses i repassen el que han fet anteriorment.


- Perquè amb aquesta crisis, els nens han de estudiar molt i tenir una bona carrera i un treball quan siguin grans.

En contra: Ja està bé amb els deures que ens manen.
- Amb els deures que ja manen els professors i si estas atent a classe, ja en tenen prou.

- Amb els deures i feina que demanen ara, ja n’hi ha prou. També a l’escola el nivell tampoc no ha de ser tan elevat, perquè els nens també volen tenir temps per a ells.


- A l’escola, demanen massa deures per la seva edat, tampoc no son tan grans, com per fer (20 exercicis), o (4 exàmens a la setmana), crec que els professors es passen una mica.
- A la nostra edat els nostres pares i mares també sortien a jugar i a divertir-se amb els amics, crec que quan ets petit hauria de ser així.

Opinió: La meva opinió es que amb els deures que ens demanen ara ja està bé, perquè de grans haurem de tenir un bon treball i agrairem als nostres professors pel que ens han ajudat i pels deures que ens han manat, potser ara no ho ens en adonem, però serà així.

0 comentarios: