11 de desembre 2011

Madrid-Barça 2011

El día10 de desembre de 2011, al camp del Madrid, el Santiago Bernabeu, es va jugar el clàssic de  la lliga espanyola. Començava a les deu de la nit, una mica tard per els aficionats. Era un partit molt interessant per al F.C.Barcelona perquè es jugava  estar uns punts més a prop del Real Madrid.

Van arribar les deu de la nit i  l'àrbitre andalús Fernández Borbalán va xiular perquè comencés el gran partit. Va començar traient el F.C.Barcelona, l'anaven tocant fins que el porter del F.C.Barcelona, el Victor Valdés, va fer una errada garrafal i li va passar la pilota a Angel Di Maria, ell volia passar la pilota a Karim Benzema però un jugador del Barcelona va impedir que li passessin i li va caure als peus de Mesut Ozil, va xutar, va ver un rebot i Karim Benzema va xutar i gooool.

Va fer el gol més ràpid de tots els clàssics que s’han jugat i va obrir la llauna pel Real Madrid. Quan estaven  als 30 minuts de joc Messi li va passar la pilota a Alexis Sanches, el qual va continuar conduint la pilota i quan va veure clar que podia xutar va xutar i va fer el primer gol del Barça. Aquest gol els va servir per pensar que el partit no estava perdut. Se'n van anar als vestuaris amb l'empat a 1.

A la segona part va començar traient el Madrid, ràpidament la va perdre i el Barcelona dominava fins que al minut 52, Xavi Hernández va xutar, va tocar a la bota del Marcelo, després al pal i va entrar finalment a la porteria que defensava Iker Casillas.

Al minut 65 Daniel Alves es va ficar a córrer per la banda dreta i va centrar a Cesc Fàbregas, va rematar amb el cap i marca l'1 a 3 pl Barça. Tot el Santiago Bernabeu es queda amb silenci menys els jugadors del Barça que celebren el gol. Encara el Barcelona podia fer algun gol més, unes quantes intervencions d'Iker Casillasvan van impedir que  el marcador es bellugués.

Finalment Fernández Borbalán va xiular final del partit. Va ser un partit bastant net i el Real Madrid va saber encaixar la derrota.

Vam poder gaudir d'un bon partit entre els dos millors equips del món.