09 de desembre 2011

A l'escola s'haurien de manar més deures?


A totes les escoles, manen feina per a casa, o sigui deures. Als nens no ens agraden els deures, però als adults sí perquè així estem ocupats i no molestem. A continuació podeu llegir opinions a favor i en contra.

A favor:

És bo fer deures, així aprenem, estem ocupats i repassem el que hem fet durant el dia a l’escola. Així no sortim al carrer, ni fem maleses, ni molestem a la gent. Fins i tot n’haurien de manar més.

En contra:

Fer deures és avorrit, per què hem de treballar al nostre temps lliure? No podem jugar ni divertir-nos tant si fem deures. Ja fem suficient feina a l’escola, que és per això, per estudiar i aprendre. El temps lliure és per fer el que vulguem.

La meva opinió és que s’haurien de suspendre els deures, perquè els nens també tenim dret a divertir-nos una estona. Com a mínim n’ haurien de ficar pocs, perquè en alguns llocs en fiquen molts.

També crec que per les vacances (per exemple Nadal o setmana santa) o pels caps de setmana no n’haurien de posar, perquè són èpoques per descansar i divertir-nos, no per estar tancats a casa fent deures.

1 comentarios:

Arnau farrús
Diu ...

Aquest text està molt ben redactat. Et felicito Paula!

Arnau