19 de maig 2007

Un pont cap a Terabithia

Autora: Katherine Paterson
Direcció: Gabor Csupo
Intèrprets: Josh Hutcherson, Annasophia Robb, Zooey Deschanel, Robert Patrick, Bailee Madison, Katrina Cerio, Devon Wood, Kate Butler.
Any de producció: 2007
Productora: Walt Disney Pictures
Duració: 95 minuts
Génere: Aventures, fantàstic
Al 1976 Katherine Paterson, després de la mort del millor amic del seu fill, va decidir escriure-li un llibre per a ajudar-li a superar el dolor. És una història de fantasia i aventura sobre l'amistat, la família i el poder de la imaginació.
Jess Aarons se sent un estrany a l'escola, i fins i tot en la seva pròpia família, els seus pares no estan pas per ell, les seves germanes grans el deixen de costat, l'única que se l'estima és la petita. Ell s'entrena tot l'estiu per convertir-se en el noi més ràpid de la seva classe, perquè feien una cursa. Però el seu objectiu no es compleix, perquè arriba una nova noia al col·legi, Leslie Burke, que competeix en la cursa "només per a nois" i guanya.
Tot i que, al principi, en Jess tingues ràbia, aviat es fan molt amics. A la Leslie li encanta explicar històries de fantasia i màgia. Al Jess li agrada molt dibuixar, però no ho havia dit mai a ningú, fins conèixer la Leslie.
La nena obre un nou món d'imaginació per al Jess. Junts creen el regne secret de Terabithia, un lloc màgic on només s'hi pot entrar gronxant-se en una corda vella que penja sobre el rierol d'un bosc proper a les cases de tots dos.
Allí, els amics governen el regne, lluiten contra el Mestre Fosc i les seves criatures. Gràcies a l'amistat amb Leslie, Jess canvia per sempre. A Terabithia hi fan molt amics, tenen un gran palau i vells boscos ...
"Bridge to Terabithia" és una pel·licula molt bonica. A mi em va fer plorar, però no la part que us he explicat, sinó el final, que no l'he explicat. Si la mireu us encantarà, o bé podeu llegir el llibre.

0 comentarios: