10 de maig 2007

Excursió a Rúbies

El dissabte passat vam anar al Montsec, a Rúbies, amb el Grup Excursionista d'Albesa. Però no vam directament a Rúbies, amb cotxe. Primer vam deixar els cotxes aparcats a la Font de les Bagases i vam fer un petit trajecte d'una hora i mitja fins a Rúbies.
Quan hi vam ser, vam esperar els altres i després vam fer foc. Fins que no va ser l'hora de sopar, vam anar a explorar per allí. Quan gairebé era l'hora de sopar ens van cridar i vam muntar les tendes. Després ens en vam anar a sopar. Ens vam haver d'esperar molta estona per menjar la llonganissa i la botifarra negra. Després de la carn, vam menjar de postre galetes i, quan vam estar ben tips, ens en vam anar a dormir.
L'endemà estava planejat esmorçar i després, els qui volguessin, podien pujar fins dalt del Montsec, que feia 1.500 metres! Jo hi vaig anar però els nens petits no hi podien pujar, perquè es cansarien molt i després no tindrien forçes per baixar fins la Font de les Bagases.
A les dotze ja haviem pujat i baixat fins a la Font de les Bagases. Quan hi vam ser primer de tot vam beure aigua perquè ens haviem cansat molt i després, amb el cotxe vam anar a un Hotel que es deia Hostal del Llac. Allí vam dinar i a les tres i mitja ens vam acomiadar de tothom i ens en vam tornar a casa.

0 comentarios: