31 de maig 2007

Els Pets treuen nou disc

Els Pets ja tenen nou disc. Es titula "Com anar al cel i tornar". Si ara penseu en comprar-lo, no esteu de sort perqué ja fa dies que s'han acabat les existencies!
Les noves cançons són aquestes: Hola i adéu, A batzegades, Parla, Com anar al cel i tornar, XL, Cançó d'amor, Espurnes de coratge, Faig saber, L'amant que no et toca, Valset, Passa de llarg i Ningú.
Els Pets "van neixer" el 1985 a Constantí, un petit poble de Tarragona on abans eren coneguts pel nom de "Condons Adulterats". Lluís Gavaldà, veu i guitarra, Joan Reig, bateria i veu i Falín Cáceres, baix, són els nois. Les noies, o sigui, Les Llufes, són Annabel Gavaldà i Maria Van Liew.
Van enregistrar la seva primera maqueta al 1986, amb 16 cançons, totes escrites per en Lluís Gavaldà. L'any 1992 arribà al grup una altra llufa, la Núria Llaràs, que sorprèn tothom en una actuació a Girona.
L'any 2000 es van celebrar els 15 anys de carrera amb una gira de 15 concerts, on es va incorporar Jordi Picazos com a guitarrista, però mesos més tard va deixar el grup.
El febrer de l'any 2004 Els Pets van editar el desè àlbum: Agost, amb el que asseguràven que vendrien 60.000 unitats.
L'ultima cosa que s'en sabia fins ara és el DVD documental amb entrevistes i fins i tot les coses que no s'han vist als concerts, titulat "Això és espectacle".

1 comentarios:

Anònim
Diu ...

VISCA ELS PETS
VISCA CATALUNYA //*//
MARC-SABATES.COM