02 de març 2016

Visita al Torre Vicens

Com que ja fem 6è i vivim a Albesa, un poble on no hi ha institut,  ens toca abandonar la vella escola d’Albesa i anar cap a Lleida ,a l’institut; per a mi començarà una etapa nova ja que em separaré de la major part de les meves amigues i això significa que coneixeré noves persones amb les que fer noves amistats, noves professores, nova manera d’aprendre i estudiar,hauré de treballar més, etc.
Encara que siguem només 10 persones a la classe ens separem en tres instituts diferents, el Torre Vicens on hi van 6 persones, el Montsuar on hi van 2 persones i el Claver on n’ha van 2 més; encara que ens separem, durant els caps de setmana ens podem trobar i quedar pel poble per parlar, jugar, etc. A les festes també ens veurem (farem la cassola, la mona, etc.). Jo espero que a l’institut treballarem més en la finalitat d’aprendre més coses, crec que hi ha un ritme diferent de treball i que necessites treballar i esforçar-te més que a l’escola. A l’escola vella d’Albesa hi em viscut moltes experiències des de que fèiem P3 fins ara i les que ens queden aquests curs de 6è, hem fet moltes excursions, però a 3r ens van suprimir les colònies i per sort aquest any les han tornat a incorporar ; vam anar a Catalunya en miniatura, al museu de la xocolata,etc. També hi em après moltes coses,  des de escriure fins a fer arrels quadrades,etc. I sobretot hem celebrat festivals ens els quals en alguns vam ballar una cançó, vam representar una obra de teatre,  vam cantar vam fer alguna activitat de música,etc. També hem celebrat el dia de la Pau, la Quaresma, Carnaval, Nadal, Pasqua, Final de Curs, i molts més dies importants.
Crec que no és res dolent passar de l’escola a l’institut  ja que aprens a fer més coses, encara que ens separem dels nostres amics, tenint noves oportunitats de fer-ne més  ja que a l’institut hi  ha més gent.

Al cap i a la fi crec que es bo fer el canvi de l’escola a l’institut.

0 comentarios: