02 de març 2016

De l’escola a l’institut: Quants records! 
Quantes preguntes!

Desprès de passar nou anys en la mateixa escola, ara que ja faig 6è, crec que ja és hora de canviar de lloc on poder completar els meus estudis.
Vaig començar l’escola en tant sols tres anys amb ganes de descobrir les classes dels grans i de saber llegir contes soleta.
A l’escola hi vaig trobar molts nens nous i moltes professores noves.
A la classe de P3 va arribar un nen nou que no havíem vist mai abans. Durant el curs vam trobar a faltar els nens que havíem deixat a la llar d’infants.
A infantil amb l’ajuda de la senyoreta Gisela i de la senyoreta Berta vam aprendre a llegir, a escriure i els números fins al 10.
A cicle inicial la Mari Ángels ens va ensenyar les taules de multiplicar. 
Malauradament a cicle inicial van  marxar dos nens de la classe, l’Atzara i el David i ens vam quedar amb una classe de només deu nens.
Vam arribar a cicle mitjà i la Teresa estava preparada  per ensenyar-nos com accentuar les paraules i la Teresina per ensenyar-nos a dividir.
Fins que hem arribat a cicle superior amb ganes de fer coses noves però més complicades, en aquests dos anys hem fet coses inimaginables amb la nostra “teacher” Anna.
Hem fet visites al Romeral, hem fet projectes molt interessants.
L’any passat el nostre estimat “profe “ de mates va marxar i va venir a substituir-lo la nostra apreciada senyoreta Berta, la senyoreta que anys enrere ens havia ensenyat a sumar ara ens ensenya les arrels quadrades.
Aquest  any hem canviat de classe, ara estem als barracons amb un
 súper ordinador per cadascú.
Però ara l’escola ja se’ns fa petita i volem conèixer més món. Així doncs que l’any que ve  volem anar a un gran institut per  fer més amics.
Per una part jo vull anar a d’institut per conèixer més gent nova, però per l’altra part em vull quedar a l’escola per no haver-me de separar de tots els amics que he fet durant aquest temps.
Per sort visc en un poble, així, els puc trobar a les botigues i a les places.
A l’ institut crec que hi haurà molts nens de diferents pobles o de Lleida en una mateixa classe, diferents professors per cada assignatura .
Crec que practicaré diferents llengües i diferents assignatures.
Penso que el lloc on poder acabar els meus estudis ha de ser un lloc on poder aprendre diferents matèries, un lloc amb moltes classes on poder  estudiar.

Espero trobar un lloc així, i que el meu pas per la ESO sigui més o igual de bo que el de la primària.

0 comentarios: