03 de març 2009

Audiovisuals

El dijous, (dia 29 de gener), els alumnes de sisè, vam començar amb les classes del llenguatge audiovisual amb la Gisela, una de les professores d'infantil i el Ramon. Vam canviar l'hora de matemàtiques i l'hora de biblioteca per el llenguatge audiovisual.
Primer, la Gisela ens va explicar que significava el llenguatge audiovisual, es a dir àudio i vídeo. També ens va explicar una mica de que anava i després ens va ensenyar un vídeo d'una televisió d'un poble prop de Barcelona.
En aquell vídeo, vam veure com funciona la televisió, les sales que hi ha, la gent que i treballa i les maquines que utilitzen.
Ara escriure algunes de les moltes cosses que vam aprendre.
- Com ara que, els presentadors de les noticies escriuen un mínim o màxim, (depèn del canal, si es gran o petit) de vint noticies per telediari.
- Als programes de la televisió no o veiem, però darrere les càmeres i a molta feina.
- Els presentadors escriuen ells mateixos el guio, es a dir el que diuen, però no s'ho han d'aprendre perquè tenen una pantalla gegant (darrere les càmeres) on i diu tot el que han de dir, i s'hi a algun problema tècnic s'han d'anr mirant el guio que han escrit.

0 comentarios: