27 de març 2009

Els yorkshire terrier

Els yorkshire terrier són uns gossos bastant delicats. De caràcter son molt trapelles i una mica envejosos i els mascles son una mica mes marranets.
Dins la raça ni ha que son diferents de mida, es a dir mes grans mes petits i coses així. També ni ha que son mes delicats i quant es cansen molt els hi pot agafar una baixada de sucre i es poden morir si no li dones alguna cosa dolça.
Jo en tenia un que es va morir per això, es a dir que si en voleu tenir un, vigileu.
De preu son molt cars i com més petits més, a nosaltres el que es va morir era súper car.
Quant son molt petits si els vols tenir molt aviat a casa els hi tens de donar una mica de mel per el del sucre, com vam fer nosaltres amb una gosseta que encara esta viva i es diu Deysi.
A l’estiu passen molta calor perquè son molt peluts i val mes que a les hores que fa molta calor es quedin a dins de casa i no que estiguin pel jardí.
Jo també recomano que mireu el que mengen perquè hi ha pinsos que els hi poden fer mal de panxa i potser es que el pinso no es de suficient qualitat.
També com que son petitets no molesten gaire, ni poden fer mal als nens petits i jo crec que encara que siguin molt cars val la pena tenir-los a casa.

1 comentarios:

Montse Rodríguez
Diu ...

Jaume, han passat anys, estàs enorme, però fas la mateixa cara. I pel que pensen els teus companys de tu, segueixes tan "constructor" com a pàrvuls i amb idees "diferents". Felicitats!