21 de febrer 2009

Cursa de la seu vella

El meu pare corria la cursa de la seu vella. La cursa de llargada tenia 10000 m, es a dir 10 km. A les 10:30 teníem que estar allí, la cursava començava a les 11:30.
Quan varem arribar allí, varem anar tota la família, el meu pare va anar a fer cua per agafar el dorsal i el chip. Allí hi havia un corredor que era amic de la meva mare que corria maratons de 42km. A les 11:30 ja estaven tots preparats a la línea de sortida, hi havia 580 participants.
Quan ja varen sortir, nosaltres varem anar a fer una volta al castell, i quan va passar mitja hora ja arribaven els primers participants, el primer que va arribar es deia Elicky Mase, que es un dels millor d’Espanya amb 10km. Al cap de mitja hora més ja va arribar el meu pare, que va tardar 1 hora. La sortida i l’arribada de la cursa a estat a la Seu Vella de Lleida, desprès els corredors han anat cap al barri de Pardinyes, a la zona de la mitjana, la canalització del riu Segre, fins a la passarel·la peatonal del carrer cavallers, i els últims 1250 metres, amb un desnivell del 13% fins arribar al castell, aquest últim tram a tingut un premi especial, per la seva duresa, el més ràpid ho ha aconseguit amb 3 minuts

0 comentarios: