28 de novembre 2006

El millor dia de Múrcia

El dia 14 de Novembre del 2006 vam anar a los Alcázares (Múrcia). Ara us explicaré el dia que em va agradar més.
Va ser el dissabte dia 18, que vam anar a Múrcia ciutat, a visitar el museu Salzillo. Hi havia tot de figures de pessebres, d’àngels, ... de l'escultor Francisco Salzillo, que esculpia unes figures que semblaven reals i amb tots els detalls.
Desprès vam anar al Museu de la Ciència i l’Aigua. Era molt divertit perquè ho podíem tocar tot, podíem clicar botons per veure aquells experiments amb botelles, pots, ... i saber quins descobriments es podíem fer gràcies a ells.
I per acabar el matí anàrem a la catedral, però no hi vam poder entrar perquè era tard i l’estaven a punt de tancar. Des de fora ens van explicar de quin estil era, qui la va construir, i les principals característiques.
En acabar de dinar vam fer vela els que el dia abans havíem fet piragüisme. Ens vam divertir molt, era espectacular veure el mar anant en vela, la barca s’anava gronxant amb el moviment de les ones i el vent. Em va encantar.

2 comentarios:

Sergi
Diu ...

Es veritat. Jo al princii pensava que seria un rotllo, que em cansaria molt i que era més divertit anar amb piragua, però va ser al revés. La Nuria té rao: Aquell va ser el millor dia de Murcia.

Anònim
Diu ...

Vaa ser uaapisssiim muurciaa!

noo se perr que no toorneemm

joo toornaariaaa..#