08 de novembre 2006

Entre màquines i llibres

Els alumnes de cinquè fem la major part de la feina amb un ordinador al davant. Tenim unes taules llargues, blanques, expressament fetes per això, on hi caben dos ordinadors per taula. Com que som deu alumnes, tenim cinc taules.
A la classe hi ha dos ordinadors que donen servei a tots els altres. A més, hi ha un servidor a la sala de professors que té una pàgina d’entrada a la xarxa i a Internet.
Treballem molt amb l’explorador de Windows i tenim carpetes per guardar-hi el que vulguem. A la nostra carpeta tenim subcarpetes, una per a cada assignatura, que hi guardem arxius, com els dictats, treballs,... Tenim moltes webs per publicar-hi treballs, histories,... com per exemple el blog que en aquests moments llegeixes.
La classe de cinquèLa nostra classe era abans la biblioteca de l'escola i encara hi ha moltes enciclopèdies i altres llibres. També tenim una biblioteca per nosaltres amb molts llibres interessants per la nostra edat.
Tenim un professor que ens fa lectura en castellà, una professora d'anglès, una que ens fa castellà al llibre i socials, una altra que ens fa religió i el nostre tutor, que ens fa matemàtiques, informàtica, naturals, català i lectura. Ara llegim un llibre que es titula Brillant i m’agrada molt.
-- Escrit en col·laboració amb en Xavier Llobera.

3 comentarios:

Anònim
Diu ...

M'agradaria tenir una classe com la vostra amb tants ordinadors pq nosaltres quasi no els fem anar mai.

Anònim
Diu ...

Hola nois/es, soc la Susana, he llegit les vostres pàgines personals i m'han agradat molt. Aprofiteu aquesta experiència i continueu treballant com ho heu fet fins ara.

Anònim
Diu ...

Xaavierr teestimooo

uooooooww quiinaa classee
a toots un petonàààss!