23 de novembre 2006

Concert de Fito & Fitipaldis

Fito & Fitipaldis actuaran a Saragossa el dia 23 de Desembre.
El concert que havien de fer els Fito & Fitipaldis a Saragossa es retarda fins al 23 de Desembre, per motius aliens a l’artista. L’actuació se celebrarà igualment al Pavelló Príncipe Felipe. Les entrades fins ara adquirides serviran per la nova data. Totes aquelles persones que vulguin retornar la seva entrada degut al canvi de data podran fer-ho als mateixos llocs on l’havien comprada i se’ls reemborsarà l’import prèviament abonat.
Les persones que hagin adquirit les seves localitats a través d'internet, en els propers dies rebran un e-mail de CAI amb l’objectiu de conèixer la seva disponibilitat i, en cas que vulguin que se’ls restitueixi el diner, se’ls indicarà la manera de fer-ho.
L’Ajuntament de Saragossa ha considerat que el 2 de Desembre havía de tenir lloc al Pavellò Príncipe Felipe una competició esportiva, tot i que en aquesta data estava previst el concert de Fito & Fitipaldis, i que al no oferir-los cap altra alternativa vàlida, han hagut de retardar el concert un parell de setmanes.

1 comentarios:

Anònim
Diu ...

Heu quedat molt bé a la fotografia que us vau fer amb els ordinadors a la vostra classe per tal d'inaugurar la nova aula d'informatica.

Heu quedat genials. Adéu.