03 de març 2015

Visita a l'institut Torre Vicens

El Torre Vicens és el futur institut de la majoria de la classe. Aquest any ja és l’últim a l’escola, per això vam anar tota la meva classe a visitar al Torre Vicens. El dia 24 de febrer hi vam anar. Vam marxar amb l’autobús, vam passar per la Portella, Benavent, Torre-serona, Vilanova i Llívia. Vam arribar allí a les 09:45 aproximadament.

Ens van rebre els nostres guies i uns quants mediadors, ens van conduir cap al menjador que és on ens van explicar què faríem.

Després, els nostres guies i mediadores, tota ells antics alumnes de la nostra escola, l’Eloi, i l’Anaïs, l’Aida i la Inés, ens van conduir per tot l’institut, ens van  ensenyar un munt d’aules. De nou hi haurà: el laboratori, tecnologia, gimnàs, etc.

Quan ja és va acabar la visita guiada, vam anar al menjador on ens van donar l’esmorzar, tot seguit vam anar pati, on hi vam veure un munt de gent.

Quan es va acabar l’hora del pati vam anar a fer el “Word by Word”, que és com un “passa-paraula”  d’anglès, i després vam jugar al  “gran dictat”, va ser molt divertit...
És un institut molt gran, a mi em va agradar molt, té un munt d’aules, assignatures, etc. Té una cosa que em va agradar molt, que és la sala d’acollida, que és allí on van els immigrants a aprendre la llengua.

És un institut molt gran, moltíssim més que l’escola, hi ha un munt de alumnes molt acollidors.

Ja tinc ganes d’anar-hi !  

0 comentarios: