03 de març 2015

Visita al Torre Vicens

El dimarts, dia 24 de febrer, els alumnes de 6è de les escoles que els hi toca anar a l’institut, des d’Albesa fins a Lleida, vam anar al Torre Vicens. L’autobús va marxar d’Albesa i va passar per la Portella,  Vilanova de Segrià,  Benavent i finalment Torre-serona.
Vam arribar a l’institut cap a les 9:45. Quan vam arribar a la porta d’entrada, hi havia una professora, unes nenes de 3r d’ESO que ens farien de mediadors i uns nens de 1r d’ESO que ens farien de guies. La professora ens va dir que anéssim cap al menjador, i que allí ens explicarien el que faríem durant el matí. Cada escola va anar amb el seu grup, i 2 mediadors i 2 guies del seu mateix poble els acompanyarien. A nosaltres, ens van fer de guies l’Eloi i l’Anaïs, i de mediadores, l’Aïda i l’Aïnés, que tots junts van formar part de l’escola Àlber d’Albesa. Primer de tot vam anar a veure totes les classes, començant per l’aula de música, recepció, el passadís principal, on hi havia moltes aules, la porta on hi entren els de batxillerat, la porta on hi entren els d’ESO, el gimnàs... Després vam pujar a la part de dalt, on hi havia totes les aules de tecnologia, de plàstica, de dibuix,... Quan van acabar d’explicar-nos totes les classes i tot, vam anar al pati a jugar, però abans, les mares de l’AMPA del Torre Vicens, ens van repartir coca.
Quan ja érem fora al pati, alguns nens de 1r d’ESO, com el Marian i l’Eloi, ens van explicar tot el terreny on podien jugar a l’hora del pati.

Després vam tornar a entrar al menjador i vam llegir els textos que havíem preparat. D’Albesa, ens va tocar a l’Arnau i a mi, i per part de l’ESO, el Tomàs. Quan totes les escoles van acabar de llegir el seu text, vam jugar al “Pasapalabra” en anglès, i quan es va acabar el “Pasapalabra” vam fer el Gran Dictat, després ens vam acomiadar de tots i vam començar a marxar.

0 comentarios: