24 de juny 2008

Viatge al País Basc

Del dia 21 al 24 de juny he anat de vacances al País Basc. En general, la meteorologia ha estat més fresca que la d'aquí, ja que la meitat dels dies ha plogut. Durant el viatge, hem hagut d'anar parant, per a menjar o per a repostar el cotxe.
Des del primer moment no hem tingut massa clar on aniriem, per tant, hem anat d'un lloc a un altre. El primer dia hem anat a Guipúscoa, on hem vist una platja molt bonica, anomenada "La Concha".
El segon dia hem seguit una carretera que anava per vora de la costa. Hem vist poblets molt bonics. Quan hem arribat a un poble que es diu Deba hem baixat cap a l'interior, per una la vall de Lastur. El tercer dia l'hem passat a Vitoria, on hi fan el Festival Internacional de Jocs.
L'últim dia hem anat baixant cap a la Rioja, on hem vist moltes bodegues de vins i pobles medievals, amb edificis molt antics. El que m'ha cridat més l'atenció és Laguardia, on es celebra la Festa Major de Sant Joan, que dura una setmana. Hem vist "txarangas" i el poble estava molt animat. Després, hem anat baixant cap a Logroño, per a dinar, i després hem anat a casa.
M'ha agradat molt el viatge, i d'aquí uns anys hi tornaré, ja que encara ens han quedat moltes coses per veure.

0 comentarios: