05 de juny 2008

Preparació del final de curs

Com que el dijous 19 de juny s’acaba el curs, ho hem de començar a preparar. Per nosaltres, els de 6è, aquest és l’últim any a l’escola. Si dic la veritat, no tinc gaires ganes d’anar a l’institut. Però com que entre un curs i un altre hi ha l’estiu, encara falta temps per anar-hi.
A la nostra escola, l’últim dia fem una festa. Els alumnes de cicle superior preparem unes “paradetes” on organitzem jocs ben divertits. Normalment ho fem en grups de dos o tres. Els nens dels altres cursos volten pel pati i passen per totes les parades amb l’ordre que volen. Als més petits també els procurem fer jocs fàcils perquè s’ho puguin passar bé. La majoria porten una bossa plena de llaminadures, que van aconseguint jugant.
A part d’aquesta diversió, que dura una bona estona, cada curs es prepara un ball que es representa davant dels professors, els pares, padrins, i tots els altres nens.
Nosaltres fa poc que vam començar a assajar, però crec que ens quedarà molt divertit. Després, el curs que marxa cap a Lleida, a l’IES Torrevicens, canta una cançó en anglès semblant a “És l’hora dels adéus”. Per acomiadar-nos sempre fem un pica-pica.
Aquest any, als més grans, ens agradaria presentar el vídeo que estem muntant al llarg d’aquest trimestre, amb l'ajuda del nostre tutor i la professora de P-3, sobre el tema d’una escola nova.
A banda del vídeo, hi haurà més novetats. El dia 29 d’aquest mes hi ha organitzada per l’AMPA una sortida al parc d’atraccions de Saragossa amb autobús, on es pot anar amb els pares i germans de fins a catorze anys. Encara que sigui uns dies després d’acabar el curs, també és per celebrar-ho. Espero que tot plegat sigui una festa ben animada.

0 comentarios: