19 de juny 2007

Excursió a Benifallet

El diumenge vam anar a Benifallet amb la colla dels meus pares. Ens vam aixecar a les vuit i vam marxar amb sis cotxes. El trajecte va durar una hora i quart. Vam passar per damunt del riu Ebre i per Ascó, on hi ha una central nuclear.
Quan vam arribar a Benifallet vam anar a veure les Coves "Meravelles", una cova es deia "Cova del Dos", que era la més petita. Hi havia tot d'estalactites i estalagmites trencades.
El senyor que ens explicava les coves ens va deixar tirar unes quantes fotos. L'altra cova que es deia cova Meravelles era molt més bonica i no estava trencada però no deixaven tirar fotos.
Després vam anar al riu per pujar en un llagut, una espècie de barca que passeja pel riu Ebre. Vam fer un tomb i també explicàvem acudits.
Quan vam baixar vam anar a menjar al restaurant. Al cap d'unes quantes hores vam donar una volta per la fira de Benifallet i vam comprar coses.
Després de berenar vam marxar cap a casa. Jo vaig tornar amb el Xavier i els seus pares. Quan tornàvem ens vam adormir. Quan vam arribar a Albesa me'n vaig anar amb els pares a casa.

0 comentarios: