22 de juny 2007

Fi de curs

El 20 de juny es va acabar el curs i ho vam celebrar com sempre; vam fer paradetes de tota mena: xuts a porta, jocs d'habilitat, maquillatge i fer tombar les llaunes. La Irene i les seves amigues volien fer un joc d'aigua, pescar peixets de suro, però al final van decidir fer un joc d'habilitat, tirar bitlles, que va agradar molt als petits. Els nens, com sempre, tenien preferència pels jocs d'habilitat i fútbol.
Al final, per acabar-ho d'adobar, vam fer un festival. Per començar, és clar, van actuar els més petits. Ho van fer tant bé que van "obligar" els pares a fer-los fotos contínuament. Primer van ballar els de P3 amb la canço "Bajo el mar", de la pel·lícula "La Sirenita", i els de P4 amb una canço en anglés, de la Lorena! Els de P5, que no van ser menys, van posar una canço dels "Mojinos Escocidos".
Els de primer van ballar una cançó de la pel·lícula "El libro de la selva" i els de segon, un rock amb molt ritme. Els de tercer van ballar amb la música dels americans "Aqua", parlo del single "Barbie girl", i els de quart amb "Let me out", de la banda madrilenya "Dover".
Nosaltres no vam fer cap cançó, com l'any passat. El cicle superior vam fer ball de bastons. Ens vam haver d'entrenar setmanes abans amb la Sònia. Al final ens va sortir molt bé. Per acabar, com cada any, els de sisè es van acomiadar amb "L'hora dels adéus" en anglès.
Després del llarg discurs del director, vam fer un pica-pica on hi havia de tot: patates, formatge, olives, embotits i begudes. La gent va aprofitar per fer la xerradeta i desitjar-se bon estiu. Vam tornar a casa amb la panxa ben plena.
Aquest any hi ha una novetat: el 28 de Juny, juntament amb les notes, també donaran a cadascú un CD amb fotos i, en el nostre cas, amb alguns textos i treballs que hem publicat. Les entrades al blog no s'inclouran al CD per un problema tècnic.
Ha estat un curs molt divertit i entretingut, i hem aprés molt. Crec que sense el nostre mestre Ramon, no hauria estat el mateix. Al setembre tornarem amb les piles carregades. De moment, tenim tot l'estiu per passar-nos-ho bé i gaudir de les vacances.

2 comentarios:

Anònim
Diu ...

Si no recordo malament, el llarg discurs del director no va durar ni 5 minuts.
Bones vacances.

Anònim
Diu ...

molt bo sergi molt bo, pero es una kosa k passe k el director el Sr. Alfonso aket kurs no l'hem pogut tindre gaire present entr nosaltres