07 de març 2007

Tarzan en anglès

Avui, dia 7 de Març, hem anat a Menàrguens a veure una obra en anglès que es deia Tarzan. Ho organitza IPA Productions de Barcelona, per encàrrec del professorat d'anglès de la zona.
A dos quarts de 10 ens va venir a buscar un autocar i ens va deixar a l'escola de Menàrguens. Mentre esperàvem que arribessin les altres escoles (Térmens, Vallfogona, la Ràpita i Camarasa), vam jugar una estona al pati. Després vam marxar tots cap a la sala de ball, on feien el teatre, passejant pels carrers del poble.
La història tracta de que la Jane i el Clayton van a la selva. Ella va a fer un reportatge sobre els animals i ell és el guia. Però la Jane no sap que al Clayton li agrada menjar mico.
El Tarzan i la mona Chetta eren molt amics. El Tarzan es va trobar la Jane i la va salvar d'una serp. Ell s'enamorà de la Jane, però ella no, perquè feia pudor. Llavors va parlar amb la seva amiga Geraldine, la goril·la, i ella li va aconsellar que es banyés.
Desprès de banyar-se va anar a veure la Jane, però ella li va dir que li feia pudor l’alè i li va donar una bossa plena d’estris de neteja. Després de respatllar-se les dents, pentinar-se i de posar-se una corbata, finalment, la Jane es va enamorar d'ell.
El Clayton va anar a ca la Geraldine i li va dir que si no li donava algun menjar de mico li dispararia. Ella li va donar un menjar, però era per que es convertís en mico.
A l'obra, a més d'actuar, també van cantar cançons, van fer sortir gent a l 'escenari i, per acabar, van deixar-nos fer preguntes. A mi em va agradar molt i va ser força divertida.

2 comentarios:

Sergi
Diu ...

A mi em va agradar força.

Anònim
Diu ...

A mi tb, pero faltaba que algun es fotes una morrada ben forta als morros o al nas.

Signat

XFP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!