15 de març 2007

Un llibre amb preguntes

Títol: La Penya dels Tigres i el Temple del Tro
Autor: Thomas Brezina
Traducció: Anna Tortajada i Orriols
Il·lustracions: Werner Heymann
Gènere: Aventures i enigmes
Idioma: Català
Editorial: Cruïlla
Pàgines: 125
Edat recomanada: A partir de 9 anys

Aquesta és la història dels tres amics de la Penya dels Tigres, la Virgi, en Lluc i en Pau, que han de trobar un tresor amagat en una illa.
Van comprar en una subhasta set peixos dissecats. Però, quan ja els tenien, un home va sortir disparat i se’ls van trencar com si fossin de vidre i, de dintre, van sortir set papers. Llavors se'ls van endur a casa d’en Lluc. Es veu que eren mapes per d’entrar a un temple que es deia Tro, i van voler anar-hi.
Quant hi van arribar es van trobar un home que els acompanyava fins dins el temple. Era molt vell, però molt espavilat per algunes coses. Aquell home havia arribat allí seguint els nens, perquè els volia els mapes de l’entrada del temple.
Al temple del Tro hi havia moltes trampes, per exemple, si trepitjaven una rajola que no era la verdadera, queien i es morien. Quan arriben dins el temple comencen a veure màscares que es movien. Fins que van arribar a una selva i allí hi havia ...
Si voleu saber com acaba la historia haureu de llegir el llibre. És molt guapo l’acabament. És fàcil d'entendre i es llegeix molt bé. A cada capítol hi ha algunes coses que has d’endevinar. Hi ha les solucions per saber si ho has endevinat i també hi ha més material.

0 comentarios: