01 de desembre 2006

Eleccions a la classe

Ara que a la classe ens toca canviar de delegat/a i bibliotecari/a, hem decidit que no ho faríem com sempre, és a dir, fent les paperetes, votant dues persones i ja està. Aquesta vegada ho farem pels grups, que és un altre servei de Google.
Els grups són un espai a Internet que fem servir per comunicar-nos entre els de la classe. Una persona fa d’administrador, en aquest cas el nostre tutor. Ens va ficar a tots en el grup "alberdigital" i quan de vegades volem fer coses com debats, pagines i penjar arxius, que només volem ensenyar o comunicar als companys, ho fem per aquí.
El cas és que aquesta vegada utilitzem els grups per fer les eleccions. El professor va fer un missatge que explicava que, si volíem participar en una de les dues opcions, havíem de contestar allà, fent cadascú la seva candidatura.
La majoria ens hem presentat. Jo ho he fet per bibliotecària i he donat els motius per demanar el vot: que m’encanta llegir, que cuidaria bé els llibres, que ho faria de la millor manera que pogués i també que els podria recomanar llibres. Per delegada no em presento, com que hi ha alguns que ho han fet, ja sabem que no ens quedarem sense.
Avui, dia 1 de desembre de 2006, a dos quarts d'onze hem fet les votacions. Primer ha sortit el delegat i ha repartit les paperetes, desprès ha escrit a la pissarra el noms dels candidats. Després hem votat i ha escrit els vots.
Quan teníem els resultats ha sortit el nou delegat, li ha donat la mà a l'anterior i tots hem aplaudit. Desprès ha sortit el bibliotecari a la pissarra, li ha donat la mà a la nova bibliotecària, i han fet el canvi. Finalment el professor ha destruït les paperetes.
Ha tocat ser nou delegat a l’Arnau Piqué, amb nou vots i sots-delegat al Marc Balagueró amb dos vots. Com a bibliotecaris han sortit la Irene Bentoldrà, amb sis vots i el Xavier Llobera amb quatre. La seva tasca durarà fins a mig febrer.

0 comentarios: