15 de desembre 2006

M’ha passat volant

Aquest trimestre ha passat molt ràpid. Hem treballat bastant, per exemple en català hem fet textos, dictats, lectura, ... Hem llegit el llibre "Brillant". Jo m’he llegit altres llibres: "El cas de la professora desapareguda", "Matilda", i "El cas del pare Noel", que m’he l’estic llegint. Tots hem millorat amb les faltes i els accents.
En naturals hem fet uns quants treballs: el de l’aparell locomotor, el de les plantes, el dels mamífers, el dels animals diürns i els nocturns, i el d’animals en general. Busquem informació als llibres, enciclopèdies digitals i Internet, i fem els treballs amb l'ordinador.
En matemàtiques hem deixat clares les fraccions per totes les parts: classes, simplificacions, operacions, ... A més a més, de vegades ens posem exercicis els uns als altres, i també, si algun company no entén alguna cosa, li ho expliquem els altres companys, és a dir, fem de mestres.
També hem treballat bastant amb les pagines personals i amb el blog, que és això que estàs llegint. S’ha de preparar i revisar els textos, s’ha de buscar una imatge, ...
En mig de tot això, vam fer un viatge d'una setmana a Múrcia, que ja hem explicat en altres articles d'aquest Blog.
Hem treballat molt més amb tecnologia, només tenim llibre de socials, castellà, angles i els de lectura. Tot el que puguis veure aquí i a les pagines personals ho hem fet nosaltres.
Finalment, hem fet una assemblea per començar a organitzar-nos el segon trimestre, i per parlar del que ens agrada i del que no ens agradava tant, per també poder millorar-ho.
Ara arriben les vacances de Nadal i esperem carregar-nos d’energies per poder arrencar fort el segon trimestre.

1 comentarios:

Anònim
Diu ...

helow, a mki lo mimo

XFP!!!!!!!!!!!