07 de desembre 2006

Nova tecnologia a l'escola

El dia 5 de Desembre del 2006 van arribar alguns dels nous ordinadors. Els haurem de canviar pels de la Caixa i els altres que tenim a la classe, que ja són molt vells. N'han d'arribar 5 de portàtils i 10 sobretaula.
Els altres se’n aniran a les classes, que no n’hi a gaires. A l'escola hi haurà més de 40 ordinadors, tots connectats en xarxa i a Internet.
Els canviaran quant tornem desprès de les vacances de Nadal. Aleshores ja els tindrem ficats al seu lloc i ben ordenats a les seves canaletes. Tot serà tecnologia més avançada.
A l’aula de 6è i a la de 3er hi ha uns canons per projectar pel·lícules i imatges d'Internet o de DVDs. També hi ha sis altaveus a cada aula. Hi ficaran 2 ordinadors. També en tenen que portar un a la sala d’informàtica perquè en vam agafar un d’aquells per la nostra classe.
Han vingut dos homes amb una furgoneta, han portat les màquines i s'han passat dos dies treballant per instal·lar i comprovar que funciona.
A la nostra escola hi haurà ara dues aules informàtiques, dues multimèdia i una polivalent. És molt avançada en tecnologies i també en les eines i programes que utilitzem. Mireu les entrades anteriors d'aquest blog si voleu més informació.

0 comentarios: