12 de desembre 2006

El meu equip, "La Noguera"

El meu equip de futbol es diu la Noguera i som molt bons, però anem cinquens a la lliga. Hi juguem nens i nenes de Vilanova, Térmens, Menàrguens i Albesa. Normalment fem els partits dissabte a la tarda.
El màxim golejador és el Jaume Puig i el segon és el Xavier Fulla. Al meu equip tenim el millor porter de la lliga aleví, el Josua. Tot els partits que hem jugat a casa els hem guanyat, tots menys un que l’hem empatat. A fora hem perdut tots els partits menys tres.
Entrenem a Térmens els dimecres i divendres, a les set de la tarda. El nostre entrenador es diu Carles. Té molta mala llet, però és molt bo. Fa de socorrista. Si ens portem malament ens posa a fer voltes al camp. Ens fa fer exercicis de flexions i abdominals, i fer xuts al Josua. El nostre delegat és el Ramon Sabartés.
Foto cedida per Xavier LloberaEl camp de Térmens és d’herba i és molt gran, però no tant com el d’Albesa. Les nostres samarretes, pantalons i mitgetes són de color verd florescent i blau normalet. El patrocinador és l’empresa Voltes.
Nosaltres juguem a Albesa, en un camp molt gran. Però és de terra i les porteries molt altes i molt bones. El camp te tres entrades, una pel darrera, una al davant i l’ultima pel costat. Aquestos mesos l’han fet molt més gran, el van engrandir bastants metres.

3 comentarios:

Sergi
Diu ...

Espero que guanyeu la lliga. Us dono tota la meva animació:
- Noguera es la millor i La Portella es la pitjor!
- Noguera guanyará i La Portella perdrá!

Arnau Piqué
Diu ...

A si i aqui i a el fallo que el camp de Termens es molt més gros que el d'Albesa i també podries aver parlat de que i a algun nen molt emprenyador

Sergi
Diu ...
L'autor ha eliminat aquest comentari.