31 de gener 2014

La Pau és el camí


La Pau és una festa que se celebra el 30 de gener perquè aquest dia va morir Gandhi.

Nosaltres, al nostre col·legi ho celebrem intentant fer diferents activitats per fer-ho,  aquest any nosaltres al nostre col·legi farem un mural (els de cicle superior) on hi ficarà la Pau i a les paraules hi ficarem enganxades unes flors de paper molt boniques que farem també els de cicle superior. Els petits també organitzaran alguna cosa que segurament serà bastant bonica, els de 6è també intentarem fer un poema, sols els que vulguin, i si aquell poema és molt bonic el llegirem davant  de tota la gent del col·legi; l’any passat no vam fer poemes, vam pintar una paret amb dibuixos que representaven la Pau.

El que passa molt sovint el dia de la Pau és que la gent és molt amable, però després al dia següent passen de tot i fan maleses, jo opino que hauríem d’intentar fer que tots els dies fossin com el dia de la Pau.
 
Normalment es fan guerres per coses que no tenen sentit o ho fan per un petit problema, van directament a la força, quan parlant es poden solucionar les coses perfectament.
 
Almón hi ha molta gent que és molt dolenta, i per guanyar-se la vida maltracta gent i per aquella gent demana uns diners, no entenc per què ho fan. Si vols aconseguir  diners estudies i de gran amb sort tindràs un treball.

Durant aquest segle també hi ha hagut una altra persona, un pacífic com el gran senyor Gandhi, aquest senyor es deia Mandela, ell defensava molt als negres, perquè ell també era molt pacífic i per defensar els negres el van empresonar i va morir de vell a la presó, jo no em puc imaginar que per defensar  unes altres persones, que són igual que nosaltres, l’únic que són d’un altre color,  l’hagin d’empresonar No es res més que una injustícia!  

0 comentarios: