25 de novembre 2014

Fumar?

Hi ha persones que l’acció de fumar els hi encanta, encara que sigui dolent, però a les persones que no els hi agrada no ho suporten, ni molt menys l’olor.

Pel que fa als arguments en contra, el fum del tabac és perillós pels fumadors i pels no fumadors, a més, fumar causa diferents càncers: com el càncer de pulmó, de laringe... A causa del tabac es produeixen milers d’incendis i el fum del tabac és contaminant, sobretot en llocs tancats, i finalment de cara als efectes del seu cultiu, el tabac és una planta àvida d’aigua.

Per altra banda també hi ha arguments a favor, hi ha gent que els hi agrada fumar, encara que sigui dolent. Els fumadors defensen el seu dret a triar si volen fumar o no, com a persones lliures i “responsables” que són. Aquests saben que el tabac, les drogues... contenen moltes substàncies tòxiques pel cos. L’acció de fumar ja fa uns quants anys que es “practica”.


En conclusió, per mi l’acció de fumar és perillosa per al teu cos, sobretot pels pulmons, els meus pares ja no han fumat mai i jo tampoc ho faré.

0 comentarios: