21 de novembre 2014

Text argumentatiu sobre les plaques solars

Avui en dia hi han moltes plaques solars que produeixen energia a tots nosaltres, a les famílies de tot el món, però quins inconvenients té? I quins avantatges?

Les plaques solars per un costat produeixen energia a tots nosaltres, transformen la llum solar en electricitat que després és la llum que tenim a les nostres cases, i sobretot és de les fonts d’energia renovables i no contamina tant com els altres.

Però per un altre costat contaminen una mica (se’n diu contaminació visual, que consisteix en que si te les mires molt et poden danyar els ulls i a vegades deixar-te inclús cec durant uns segons), i també poden fer agafar una insolació.

ga elèctrica, i si no l’instal·les bé et pot produir problemes econòmics, per malgastar electricitat i inclús et podria produir algun altre problema.

En conclusió, les plaques solars tenen més avantatges que inconvenients, perquè quasi no contaminen i funcionen amb energia renovable, però recordeu que no les heu de mirar massa, sobretot quan n’hi ha moltes perquè et pots desmaiar o cegar-te durant uns moments. 

0 comentarios: