20 de setembre 2013

Les meves vacances

Aquestes vacances m’ho he passat  molt bé , però hi han hagut moments en que m’ho he passat encara millor com ara : per Sant Joan, per la festa d’aniversari d’un amic (que es diu Marian, la Festa Major d’Albesa (el meu poble), i la Festa Major de Durro (un petit poble de la Vall de Boí.


El dia 23 de juny era Sant Joan per tant jo i els meus amics,  vam anar a tirar petards.  A la tarda també vam sortir a fer un volta pel poble. Vam arribar a un petit tros d’herba seca  en el qual un petard (suposo) va provocar un petit incendi, ja que la metxa tocava a l’herba seca. Nosaltres vam anar a  avisar a uns homes que hi havia a la plaça i en, s van dir que trucarien als bombers, i així ho van fer. Però quan van arribar els bombers, ja s’havia apagat el foc. 

A la nit  vam anar a tirar petards pel poble, i la meva jaqueta va acabar amb olor a pólvora. L’endemà , com sempre fem (almenys a la meva família ) vam agafar el bol amb aigua que havíem deixat al balcó la nit de Sant Joan i ens vam rentar la cara. 

El 5 d’Agost el meu amic Marian feia 11 anys i per tant va fer una festa d’aniversari. Quan va arribar el moment de menjar-nos el pastis es vam  adonar de que a ningú li agradava. Després d’aquest incident vam jugar una estona a la ``Playstation2´´ i a la ``WII´´ , després de mitja hora jugant dintre de casa vam anar a fora a jugar a futbol i al fet i amagar. Jo casualment vaig ser el últim de marxar
.
Els dies 14,15,16 i 17 d’Agost va ser la Festa Major d’Albesa i durant aquests dies van fer diferents activitats per adults i infants(correfocs, inflables, balls...). El primer dia van fer inflables a les piscines i ball a la nit. El segon dia simplement van fer ball de tarda ball de nit i a mitja part del ball varen donar el ``bocata´´ per a sopar. El tercer di havien de fer els correfocs i un ball però no ho van poder fer perquè va ploure. El quart dia i  l’últim, van allargar el ball i van fer els correfocs.

Els dies 7,8,9 de Setembre va ser la Festa Major de Durro (en la qual m’ho vaig passar especialment bé). Aquest any va vindre també, a Durro, el meu cosí Arnau. El divendres a les 21:00 van fer un sopar (a Durro) però no hi vam poder assistir perquè hi vam arribar a tres quarts de dotze per tant vam haver de sopar  a l’apartament i més tard vam anar al ball del qual no en vam marxar fins a tres quarts de quatre de la matinada. L’endemà al matí vaig anar a ``caçar´´ gats amb el meu cosí 2n,Quim i el meu ``tiraxines´´.A la nit va vindre a sopar la meva família de Menàrguens(que casualment també havien anat a Durro). Més tard vam anar al ball en el qual a les 2:30 de la matinada feien un bingo.

L’endemà al matí vam anar a missa i després a fer un vermut on el dia anterior van fer el ball. Aquell dia a la tarda hi havia un mag, també on el dia anterior vam fer el ball; i jo i el mau cosí intentàvem endevinar els trucs. A les vuit de la tarda vaig començar el camí de tornada a Albesa.
Aquest estiu m’ho he passat molt bé, però m’ha passat volant.

0 comentarios: