20 de setembre 2013

Les meves vacances lluny de casa

Aquest estiu m’ho e passat molt bé perquè he fet molts viatges i també han sigut divertits.

El 21 de Juny va començar l’estiu i al mateix temps s’acabava el col·legí, aquell dia tots estàvem feliços, almenys es el què pensava . Abans que s’acabés el col·legí vam fer unes activitats per tots els nens menys els de cicle superior, això ho vam fer al pati on tots els nens es divertien. Després vam anar a un lloc anomenat “saleta”, allí vam ballar fins i tot els de P3 que no  ho van fer malament. Després d’això vam menjar gelat al pati i vam cantar la cançó de la Pau, a continuació es va acabar el col·legí i amb el primer que pensava era amb fer el vago tot el dia, jugar amb els amics, jugar al ordinador i el que menys m’agradava era que teníem de fer deures però sol era llegir així que no em preocupava massa.

Els primers dies feia el que volia fer el vago, jugar al ordinador i jugar amb els amics i sobretot anar a les piscines. Després d’uns dies vaig anar a la platja de Salou, ens vam passar una hora i mitja fins que hi vam arribar quan hi vam arribar venien molts records, després dels records vam anar a fica la tovallola i banyar-nos; jo em vaig estar molt de temps a l’aigua fins que va vindre mon pare, vam anar a una gran plataforma blava on hi havia tobogans per saltar a l’aigua, trampolins i pilotes per a jugar a l’aigua o la plataforma o a la platja, després de passar un bon temps a la platja vam tornar a casa i per fi perquè estava molt cansat de jugar, jugar i jugar.
                                                                                                                                          Després en el 24 de juny va començar la gran festa de Sant Joan, a la gran festa de Sant Joan és tiren molts petards, jo com que ja era gran podia anar per el poble amb els meus amics, nosaltres anàvem cap a un lloc que jo li dic parc nou , al costat del parc nou uns nois molt dolents van incendia un camp d’herbes dolentes, però ells se’n van anar com si no hagués passat res, després van vindre els bombers però quan van vindre el foc ja casí estava apagat així que no van tindre que fer moltes coses. Després vam marxar a tirar petards.

Després vam anar al zoològic però a mi no em va agradar així que no li vaig ficar molta atenció després vaig anar a “Aqualandia” i també vam anar a “Portaventura”   a aqualandia vaig passar per totes el atraccions d’aigua que allí m’ho vaig passar molt mes bé que a Portaventura.
Després d'uns dies vaig anar al romeral amb la meva mare, però sol hi vam anar per veureu i fer una volta amb la bicicleta i m’ho vaig passar molt  bé.

I això ha sigut tot el meu estiu. Espero que us hagi agradat.

0 comentarios: