26 de setembre 2007

Una gran sorpresa

El dia 25 d'Agost vaig tenir una gran sorpresa: els pares van arribar a casa amb una gossa que era rossa i marró fluix, molt peluda. Li vam posar de nom Rossa.
Es veu que havien anat a una clínica veterinària a Mollerussa a mirar quin preu tindria un gos i van veure que es podia adoptar gossos. Els van anar a mirar i es van enamorar d'aquella gossa, de tant que els va agradar, la van adoptar. Li van comprar el xip, menjar i el collar. El veterinari li va posar les vacunes gratis.
Estava molt nerviosa, al principi. Però, a poc a poc, es va anar acostumant. La mare em va explicar que la gossa estava embarassada i que tindria gossets.
El dia 4 de Setembre va tenir tres gossets, però un se li va morir perquè ja va néixer malament, així que ara en tenim dos: una gosseta que es diu Blanqueta, i un gosset que es diu Boby. Fa poc van obrir els ulls. Són molt bonics amb els ulls oberts.
Sempre popen, dormen o de juguen. Tenim una casa molt gran per als gossos. Sempre es posen a la punta i no els puc agafar.
Ara ja comencen a caminar i de vegades cauen. Un dia la Blanqueta va sortir de la casa i la Rossa va haver d'agafar-la amb la boca i tornar-la a posar dins la casa.
El que em sap més greu és que, quan ja no popin, els haurem de donar, perquè amb un gos a casa ja en tenim prou. I ara que ja els he agafat afecte em costarà molt donar-los a una altra persona.

0 comentarios: