13 de setembre 2007

Novetats al menjador

Al menjador de l'escola hi ha novetats. Ara ja no portará el menjar l'empresa "Alessa". Els plats, els coberts, les gerres i els vasos són nous. Els plats i els vasos estan fets de policarbonat, que es un plastic molt dur, molt resistent i més higienic.
El menjar que porten ara es més casolá i potser els nens el trobaran més bo i s'ho acabaran tot. Cada vegada s'hi queden més nens, perque ultimament hi ha moltes mares que treballen.
Crec que els nens que van al menjador ho deuen passar molt malament. Opino que el menjar de casa es més bo. I també opino que, malgrat aquests canvis, hi ha una cosa del menjador que no canviará: les baralles. Sempre hi ha nens que no es porten bé al menjador o que es barallen amb altres nens i que els acaben castigant.
Amb aquests canvis, potser als nens els agradará més anar al menjador. De fet, tampoc es un pal dinar al menjador. Allí després de dinar deixen jugar una estona als nens i a més a més, de tant en tant posen la tele, per tant, amb aquests canvis que em sembla que són positius, als nens els acabará agradant més dinar al menjador que dinar a casa seva.

1 comentarios:

Arnau Piqué
Diu ...

Si jo també hi era quan feies les fotos encara que les fotos no van sortir espontanies i felicitats per l'article!
Adéu!