11 de desembre 2009

Assassins Creed II: l'esperat llançament

Assassins Creed II és un joc que es basa en un nou personatge d’Itàlia que es diu Ezio. El joc es tracta de que un grup d’assassins busquen la pau en el passat i mai s’ha acabat la lluita per la pau, i en el futur segresten a Ezio que ajuda a un grup d’informàtics a millorar el món.

El joc te més habilitats i més llocs que en la versió anterior. Segur que quan el compreu i hi jugueu no estareu en un altre lloc que no sigui a la pantalla de l’ordinador.

Finalment a Espanya ha sortit Assassins Creed II, un joc que provoca que les botigues que el tenen estiguin plenes de nens per agafar el nou joc, i sembla prometedor ja que se n’estan agafant molts i a les botigues ja quasi no en queden. Si el voleu aneu ràpid a les botigues perquè s’estan esgotant. Està per a ordinador, Nintendo DS i també per a PSP.

Si teniu un amic que té el joc i a vosaltres no us el compren, millor que li demaneu uns dies per provar-lo i ja veureu si us agrada o no, però segur que la resposta es que us agrada i, segurament, si el té a l’ordinador li demaneu de copiar-lo en un CD per a vosaltres i que pugueu jugar.

0 comentarios: