21 de març 2018

VISITA AL...
TORREVICENS

Com  es fa tots els anys en el nostre centre (l’escola l’Àlber d’Albesa) els alumnes de 6è, van a visitar l’institut públic Torre Vicens, de Lleida, junt altres escoles dels voltants, i aquest any ha sigut el nostre torn.
Aquest dia vam haver de matinar bastant, ja que a les 8:30 havíem d’estar plantats a la parada d’autobusos del nostre poble, Albesa, per emprendre una nova aventura al Torre Vicens; com que Albesa és la vila que es troba més lluny (dels pobles que feien la  visita) era el poble que pujava el primer a l’autobús i l’últim que baixava degut a que els alumnes de la Portella, Vilanova de Segrià, Benavent... van pujar al Bus després que nosaltres.
Quan vam arribar al nostre destí, ens van guiar fins a una sala d’actes on ens van explicar el que faríem en aquell llarg dia, allí ens va rebre el director i diferents mestres; des d’allí ens van fer una visita guiada per tot el centre, després vam anar a fer pati amb l’alumnat de l’institut; quan el pati va acabar ens vam repartir en dos grups, uns van fer un taller d’esports i uns altres una activitat de matemàgia i viceversa; quan es van finalitzar totes les activitats ens vam acomiadar i... cap a Albesa, que hi falta gent!!!

Aquest institut no m’ha acabat de convèncer, però dintre del que cap no està gens malament.

PAU DALFÓ TUGUES

0 comentarios: