14 de març 2018


VISITA AL TORREVICENS
Ahir dia 6 de març de 2018 els nens i nenes de les escoles:
D’ Albesa, la Portella, Vilanova del Segrià, Torre-serona i Benavent vam anar de visita a l’ institut Torrevicens.
Al arribar la senyoreta Silvia Barbé ens va venir a rebre; ens va portar fins a una sala que en diuen la sala polivalent, i una vegada allí el director ens va fer una petita xerrada.
Desprès van venir dos alumnes de 3r d’ ESO, i ens van explicar el que era el programa TEI (Tutoria Entre Iguals), que és un programa que consisteix en que els nens de 3r d’ ESO són tutors dels nens de 1r, és per si tenen un problema ho consulten als seus tutors. Després van venir una colla d’ alumnes de 2n d’ ESO i ens vam dividir en quatre grups de 8 persones, cada grup tenia dos persones de 2n que els hi feien de guies.
La visita guiada va durar mitja hora aproximadament. Al acabar ens vam tornar a reunir tots a la sala polivalent, on els professors ens van donar coca amb xocolata, i tots plegats vam anar a fer pati.
Al acabar el pati ens vam dividir en dos grups, i cada grup va fer una activitat diferent, un grup primer va anar al gimnàs a fer jocs amb les pilotes grans i l’ altre grup va anar al taller de física i química a fer un taller de mate màgia, una altra vegada ens vam tornar a reunir a la sala polivalent, on una vegada allí vam anar fins a l’ entrada i vam anant sortint, per escoles per agafar el bus i tornar cap a casa.
Aquesta visita m’ ha agradat molt, perquè així ja el conec  més bé l’ institut i ja estaré una mica preparat per l’ any que ve.

0 comentarios: