22 de febrer 2011

Les vacances d'estiu 2009

Quan vàrem acabar el cole, per la nit vàrem celebrar la revetlla de San Joan. L’endemà vàrem marxar de viatge a la Costa Dorada, al poble de Salou.

Erem a l’hotel Cap Salou, situat a la cala Font. Era una cala molt petita però molt acollidora. Per aquella cala ens passejavem pel mar amb la meva barca inflable. Quan hi havia mala mar no podiem passejar-nos, llavors ens banyavem i jugavem amb la sorra.

Ens passavem tota la tarda a la platja i quan es feia fosc, anavem a l’habitació a dutxar-nos i a preparar-nos per anar a sopar.

Després mentres els pares preneien cafes a la terrasa de la cafetería, nosaltres anàvem a tirar petards a la platja ja que la teniem allí mateix, i si la mar estava quieta aprofitavem per pescar. Si no hi havia sort amb la pesca ens en anavem a jugar a les màquines recreatives de l’hotel, o miravem els espectacles que feien per la nit i després anavem a les habitacions on feiem un petit pica pica, jugavem a la PSP o feiem petar la xerrada abans d’anar a dormir.

L’endemà ens llevavem, anàvem a esmorçar, un rato a la piscina, la platja i després cap a dinar. Feiem mes o menys la mateixa rutina cada dia fins quan varem tenir que tornar cap a casa.

0 comentarios: