29 d’abril 2009

Les colonies 2009

El dia 27-04-2009 els cursos 3r, 4t i, per primera vegada, 5è i 6è han anat de colònies a Torrelles, a la casa de colònies “Escola de ciència Can Mas”.
A les nou del matí hem posat les motxilles, hem entrat a l’autocar i l’automòbil ha arrancat. Després d’unes quantes hores hem parat a una gasolinera per esmorzar. Un cop hem esmorzat tots han entrat a l’autocar i ha continuat el seu trajecte.
Quan hem arribat tots han posat les motxilles en un racó de la plaça de la casa de colònies.
Després els monitors es van presentar, una es deia Dra. Okiti Pokity, una altra es deia Dra. Pet i Rot i l’últim es deia Dr. Focus Locus. Ells ens van dir les regles i vam començar a fer jocs.
Després de jugar vam dinar macarrons de primer plat, patates fregides i croquetes de segon plat i iogurt de postres.
Després vam jugar una mica més a futbol.
Després de jugar vam sopar sopa de primer plat, truita de patates amb amanida de segon plat i de postres un plàtan.
Quan vam acabar de sopar vam fer el joc de nit, que consistia en fer dos equips, cada equip tenien una bandera i la tenien d’amagar, un equip la tenien que amagar al camp de futbol i els altres al picnic. Cada un dels equips tenien un monitor on els hi donarien les vides. Hi havia dos tipus de gent a cada equip, uns eren els caçadors, els qui tenien que agafar la bandera de l’altre equip si els pillaven els defensors tenien que jugar a pedra, paper, tisora i qui guanyava dos vegades es quedava la vida. Els defensors tenien que protegir la seva base i lògicament tenien que pillar els atacants.
Després de jugar vam anar a dormir. La majoria van fer el ruc i de tot però al final quasi tots es van adormir.
Al dia següent vam fer la motxilla i vam baixar a esmorzar magdalenes on hi podies posar mantega o melmelada i també hi havia llet amb Cola Cao. Quan vam acabar vam jugar a jocs molt temps, després vam dinar arròs amb ou de primer plat, carn de pollastre al segon plat i de postres un gelat. Quan vam acabar de menjar ens van fer unes proves on el premi el van guanyar l’equip els Mutants. Ens van donar unes diplomes i vam fer fotos.
En acabar les activitats i tot vam agafar les motxilles, les vam posar a l’autocar i el vehicle va arrancar. Després d’unes hores vam arribar a Albesa on ens esperava els pares. Ara els toca als més petits anar de colonies.

0 comentarios: